showcase_alterna
PDFSkriv utE-post
Oras_Eterna_6375_4e8531477a1a7.pngOras_Eterna_6375_4e8531477a1a7.png
Pris: kr 5 963
Pris / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_stk:

Varenr.:: 4200638
Leverandørlager
Beskrivelse

Termostatstyrt kar- og dusjkran som beholder innstilt temperatur uansett temperaturendringer på varmtvannet.

Gratis montering i Oslo og Bærum.

Temperaturrattet regulerer temperaturen på vannet, og er utstyrt med en sperreknapp for barnevennlig bruk. Sperreknappen kan omgås ved å holde inn knappen mens man vrir (forhåndsinnstilt til 38°C).
Se hvordan den virker:

Oras Eterna

Tuten fungerer som vender og bestemmer om vannet skal renne fra dusjen eller fra tuten (90° svingvinkel).

Oras Eternas EcoLed-trykknapp indikerer med lyssignal den ideelle varigheten av en dusj, med tanke på fornuftig vann-og energiforbruk. EcoLed-knappen fungerer også som mengderegulator. Dusjfunksjonen startes ved å trykke på EcoLed-knappen som gir et grønt, blinkende signallys. Hvis dusjen blir slått av før det er gått 2 minutter, belønnes man med nok et grønt, blinkende signallys for å ha dusjet økologisk, uten å sløse med vann- og energi. Dusjer man i over 2 minutter blinker et rødt signallys. Etter tre minutter starter det røde signallyset å blinke kontinuerlig. Når man når 4 minutter stenger kranen automatisk.
Dusjfunksjonen kan slås av eller restartes når som helst ved å trykke på EcoLed-knappen. EcoLed-signallyset kan enkelt avprogrammeres.Funksjonen for automatisk badekarfylling startes ved å vri tuten helt ut og trykke på EcoLed-knappen i 4 sekunder. Funksjonen for badekarfylling aktiveres og vannet renner kontinuerlig i 10 minutter (fabrikkinnstilt), hvoretter kranen lukkes automatisk. Funksjonen kan enkelt omprogrammeres fra 0-15 min.

Kranen leveres med smussfilter og tilbakeslagsventiler. EcoLed-trykknappen bruker 2 x 1,5 V lithium-batterier

Kundekommentarer:

Det er foreløpig ingen kommentarer for dette produktet. Vennligst logg inn for å legge til en kommentar.