siemens_130Trådløs styring av radiatorer

Har du en bolig på 200 m2, gir 10 % energi effektivitet deg en besparelse på 2.980 kroner i året. Synco Living startpakke for en bolig av denne størrelsen vil koste 8299 kroner. Denne investeringen tjener du inni løpet av 3 år! 

 

 

Riktig romtemperatur og mindre energiforbruk!
Styring av romtemperaturen er et enkelt og rimelig tiltakfor energieffektivisering i din bolig. Med Synco Living startpakke kan du enkelt styre dine radiatorer, enten du har et eksisterende anlegg eller du skal installere et nytt. Startpakken har prisbelønnet design og kan enkelt utvides til en fullverdig Smarthus-løsning.

Du kan oppnå en energieffektivisering på rundt 10 til 15 % med riktig styring av romtemperaturen i din bolig. Bare ved å senke temperaturen om natten med 3-4grader, vil du kunne spare 5 % av ditt energiforbruk. Hvis du i tillegg senkergjennomsnitts temperaturen i huset med 1 grad, kan du også spare 5 %. Synco Living startpakke inneholder alt du trenger for å styre dine radiatorer, enten du skal rehabilitere eksisterende varmeanlegg eller installere nytt. Du kan nårsom helst utvide startpakken, med foreksempel styring av lys, ventilasjon, persienner, osv, til du har en fullverdig Smarthus-løsning.

Trådløst system
Alle komponenter er trådløse. Dermed blir det ingen kabler eller hull i veggen. Med startpakken kan du styre fra èn til seks radiatorer. En romtermostat kan styre to soner, for eksempel to soverom. Føleren i radiatorregulatoren på radiatoren gjør at du likevel kan ha forskjellig temperatur i rommene. Denne har en svært nøyaktig temperaturinnstilling, med avvik på +/- 0,2 grader. Temperaturene stilles inn i romtermostaten.

Enkel installasjon
Installasjonen kan boligeier enkelt gjøre selv. Du fester en radiatorregulator på radiatoren. Romtermostaten monterer du enkelt der du synes det er mest praktisk.Den har tidsur og ukeprogram, slik at du kan legge inn og endre tidsstyring av temperaturen.

Prisbelønnet design
Synco Living-systemet er tildelt reddot design-prisen. Alle komponentene is ystemet tar liten plass og er lite synlig i rommene. Designprisen la spesielt vekt på kombinasjonen av et moderne design og brukervennlighet. Med Synco Living startpakke kan du være sikker på at du får en løsning som passer til ditt hus, enten du kun ønsker å styre dine radiatorer, eller utvide til et full -verdig Smarthuskonsept.
Du kan lese mer om Synco Living påwww.siemens.no/syncoliving

til butikk

Hvis du savner en vare i nettbutikken så send en mail, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi skaffer alt!

siemens_500