brosjyrefront_berr_130Klikk på brosjyre for mer prouktinfo.
Hygiene, bakteriespredning, vann- og energisparing er områder som er stadig mer fokusert. Epidemier og smitteoverføring skjer overalt og til alle tider. Men det er mulig å begrense dette. Da må man se muligheten ved å benytte produkter som i seg selv reduserer smitteoverføring siden man ikke trenger å berøre hverken håndvaskarmatur, såpedispenser, dispenser for håndtørk, trykknapp for nedspyling i veggmontert toalettskål eller gulvstående toalett.

 

Kjøpes disse produktene har man kommet langt på vei i miljøriktig retning.. Redusert vann- og energiforbruk og færre sykedager Samtidig som bakteriefloraen og smitteoverføringen minsker, reduseres vannforbruket og strømforbruket fordi produkter som fremskaffer varmt vann kun renner så lenge man er innenfor sonen som aktiverer vannstrømmen. Det «berøringsfrie» baderommet er et faktum! Baderommet hjemme bør oppgraderes til ny og miljøriktig standard på lik linje med offentlige bad og toalettrom. La ikke litt høyere investeringskostnader hindre bedre miljø på badet når det kan spares både strøm, vann og sykedager.

Barn, barnehager og omgangssyke
Hvem har ikke erfart at barn i barnehage får «alle» overførbare sykdommer og ansatte og foreldre det samme? Monter berøringsfrie kraner, reduser bakterieoverføringen og få samtidig et mer hygienisk miljø samtidig som man sparer penger. Gjennom statistikk fra Stavanger kommune og Danmark er det gjort erfaringer med at smittefare og sykefravær reduseres i institusjoner hvor spritvask med antibac av hender kombineres med berøringsfrie kraner. Dette kan gi inntil 50 % reduksjon i sykefraværet. Hendene er en av de verste smittesprederne.
Se mulighetene!

Et miljøvennlig alternativ
Berøringsfrie kraner er først og fremst brukervennlige. Du kan vaske hendene trygt og hygienisk med forhåndsinnstilt temperatur. Vannforbruket halveres og vannet renner kun mens du vasker hendene.
Spritvask og berøringsfrie kraner
Med en berøringsfri kran bedrer hygienen seg betraktelig, fordi bakterier ikke spres fra hånd til hånd. Kombinert med spritvask
av hender blir resultatet enda tydeligere. Når forkjølelse, diaré og andre sykdommer florerer, er hendene en stor smittespreder.
Når alt kommer til alt, er vel trygghet det viktigste?

IFØ Cera batteridrevet sensor. Du spyler helt berøringsfritt
1430_Ifo_500

Til butikk