MOONWHITE_130Nye betjeningsplater i 2010 
Baderommets stil bør omfatte alle designaspekter herunder innbygningsløsninger for vegghengt toalett. I år presenterer GROHE flere ekstraordinære materialer og finisher, som revolusjonerer utvalget av spennende trykkplater til toaletter og urinaler.

 

 


Høydepunktet i det nye sortiment omfatter den nye Skate Cosmopolitan. Fire forskjellige glassoverflater gjør utvalget spennende. Våre trykkplaters størrelse fyller også mindre enn de tilsvarende produktene som finnes på markedet. Disse attraktive platene kan monteres både vannrett og loddrett, så de passer til det øvrige innredningsdesignet. I tillegg lanserer vi også nye versjoner av Nova Cosmopolitan. Nova Cosmopolitan kommer i tre varianter og vil uten tvil gi baderomsdesignet et friskt pust.

Skate Cosmopolitan
Med overflate i tre, deler i krom og herdet plast.

Skate Cosmopolitan
Med overflate i glass

Nova Cosmopolitan
Med trykket grafisk mønster

Hvis du ikke finner et produkt i vår nettbutikk så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan skaffe alle Grohe produkter og reservedeler meget raskt og til bedre pris. Du får raskt svar fra oss med ett tilbud du neppe kan si nei til.

Nyhetene er klare for levering i mai og vil da bli lagt ut på ovv.no nettbutikk.
GROHE-PLATER_500