showcase_alterna

Nyheter

brannfare 130ADVARSEL! Risiko for overoppheting i elektrisk tilkobling på OSO varmtvannsberedere av typen:

 

verktoy_april_1305 dagers verktøykampanje frem til 20 april på OVV.NO!

Produkter fra Makita, Nilfisk, Leatherman, Millvaukee m.fl.


 

 

BORETTSLAGSAVTALEN_OVV_130

OVV.NO og OVV MONTERING lanserer nå Borettslagsavtalen med en SUPERDEAL til borettslagets beboere på rørleggertjenester og VVS produkter. Beboerne kan spare mye penger…

 

oras-eterna_130Nyhet! Oras Eterna med EcoLed-trykknapp

Det her syns vi på OVV er en så bra kran med et helt nytt nivå av komfort og funksjonalitet at vi spanderer monteringen i Oslo og Bærum, vi monterer den helt gratis. Det har aldri vært enklere å spare vann og energi.

framsida_130NYHET! La deg inspirere av vår nye brosjyre Ditt bad 2011/2012

Sats på en Fagmann
De aller fleste av oss drømmer om et lekkert bad med bekvemmefasiliteter og forlokkende løsninger. Vi er nemlig forbi den tiden hvor vi tok til takke med respatex på veggene og kald linoleum på gulvet.Nå ønsker vi oss kvalitet over hele linjen, moderne, elegant eller klassisk design, og ikke minst smarte løsninger og utstrakt brukervennlighet

daybyday-nyhet_130NYHET! OVV sin nye og spennende baderomsserie.

En verden av moderne og fleksible baderomsløsninger.

Serien inneholder baderomsmøbler/servanter, speil og speilskap, armatur, klosetter, dusj, badekar og tilbehør.

 

slatefree_130Om du kjøper et produkt i den nye designserien Slate fra Damixa, kommer vår rørlegger hjem til deg og monterer denne uten kostnad. Les mer om dette tilbudet i nyhetsartikkelen.

holte_130Hjelp til byggesøknad for våtrom?

OVV har i samarbeid med Holte Byggsafe  bygget opp kompetanse for utarbeidelse av byggesøknader for våtrom. Denne kompetansen kan du dra nytte av! 

Bilde2_130

Snickers Synlighetstøy

OVV.NO leverer Snickers Workwears nye sortiment av førsteklasses synlighetstøy som setter en ny standard for personlig sikkerhet. Du får Snickers Workwears velkjente funksjonalitet og arbeidskomfort – samtidig som du sikrer at du alltid blir sett.

 

grep2_130Verktøykampanje frem til 16 april på OVV.NO!

Tilbud på produkter fra Snickers, Makita, Milwaukee, Rems, Novatech m.fl.

 

siemens_130Trådløs styring av radiatorer

Har du en bolig på 200 m2, gir 10 % energi effektivitet deg en besparelse på 2.980 kroner i året. Synco Living startpakke for en bolig av denne størrelsen vil koste 8299 kroner. Denne investeringen tjener du inni løpet av 3 år! 

 

 

OVVMONTERING2_130Nyhet! Billig rørlegger , OVV lanserer nå en ny hurtig montering av utvalgte vvs produkter til sannsynlig Norges billigste priser på rørleggertjenester.
Endelig kan du få en rørlegger hjem til deg uten at det skal koste skjorten. OVV Montering kan gjennom effektivt arbeid tilby installasjon, av kraner, varmtvannsbereder, toaletter og dusjkabinetter, til helt uslåelige priser.

Gjelder: OSLO-ASKER-BÆRUM-NESODDEN-DRAMMEN-LIER-

MJØNDALEN-HOKKSUND-VESTFOSSEN-SKI-KOLBOTEN-NITTEDAL-

LØRENSKOG-STRØMMEN-HAMAR-LILLEHAMMER-HORTEN-

TØNSBERG-SANDEFJORD-LARVIK-LERDAL-STEINKJER-

STJØRDAL-FØRDE-JØLSTER-NAUSTDAL-GAULAR-FLORØ-

BERGEN


Da vi i tillegg til montering kan tilby de beste produktene, med de beste prisene, i vår nettbutikk ovv.no. Vil servicen være komplett.

Monterings priser:
Kjøkkenkran kr.1.200,-

Servantkran Kr.1.200,- 

Dusj/badekarkran kr.1.000,-


Tema dusjkabinett Kr. 4.000,-
Varmtvannsbereder benkbereder 120L:Kr. 3.000,-
Varmtvannsbereder 200L: Kr.3.000,-
Kran kjøpt hos konkurrent:Kr. +300,-
Levering av søppel: Kr.500,-

Ved bestilling på nettbutikken får du produktet fraktfritt levert hjem til deg.
Ring rørleggeren på mobil 90 94 50 16 eller ta kontakt på mail, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Materiaker betales til lokal rørlegger via en kortterminal som rørleggeren har med seg. Kostnadene av delene brukt til montering vil komme i tillegg til monteringsprisen. OVV Montering tar forbehold om at det ligger til rette for monteringen. For eksempel at avstengningsventiler er tette og lett tilgjengelige, veiledning vedrørende dette vil røreleggeren gå igjennom på telefon før monteringen. Rørlegger kan utføre tillegggsarbeid etter avtale med kunde.

SAMME GARANTIER-​SAMME RESULTAT-​MYE BEDRE PRIS

Hvis du savner en vare i nettbutikken så send en mail, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi skaffer alt!

Til ovv montering butikk
OVVMONTERING2_500

 

WILLOW_130WILLOW - THE LITTLE WONDER

Damixa presenterer WILLOW, en ny kranserie med et feminint uttrykk. WILLOW leveres i flere modeller med forskjellig stil.

I artkkel finner du også Damixa 2011 brosjyre og Damixas nye prøverom.

 

 

SLATE_130SLATE - ONE OF A KIND

Damixa presenterer den nye kranserien SLATE, som har fokus på ettannerledes design for å passer inn i den moderne stilrene boligen..

I artkkel finner du også Damixa 2011 brosjyre og Damixas nye prøverom. 

 

rems_130Nytt på OVV.NO!

Rems elktriske bøyemaskin Curvo med ekstrautstyr

Rems presseverktøy till bl.a. Geberit MApress system.

 

 

 

brosjyre1_130Verktøykampanje frem til 15 mars på OVV.NO!

Tilbud på produkter fra Snickers, Makita, Milwaukee, Rems, Protecta m.fl.

 

  

nyhet_130Inspired by design

Intra er en designbedrift med spesialkompetanse på stål, og utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet. Intra har lang tradisjon for produktutvikling og design. Fra Intras klassiske modeller Scanstyle og Eurora, til de nyere modeller, som Millinox og Frame, har Intra hatt et kontinuerlig fokus på kvalitet og design. I samarbeid med ledende industridesignere har de fått en rekke utmerkelser og priser for produkter som forener eksklusiv design med god funksjonalite

Se mer i arikkel med brosjyrer, bilder, priser og symobolforklaringer m.m.