OVVMONTERING2_130Nyhet! Billig rørlegger , OVV lanserer nå en ny hurtig montering av utvalgte vvs produkter til sannsynlig Norges billigste priser på rørleggertjenester.
Endelig kan du få en rørlegger hjem til deg uten at det skal koste skjorten. OVV Montering kan gjennom effektivt arbeid tilby installasjon, av kraner, varmtvannsbereder, toaletter og dusjkabinetter, til helt uslåelige priser.

Gjelder OSLO-ASKER-BÆRUM-NESODDEN-DRAMMEN-

LIER-MJØNDALEN-HOKKSUND-VESTFOSSEN-SKI-KOLBOTEN-

NITTEDAL-LØRENSKOG-STRØMMEN-HAMAR-LILLEHAMMER-HORTEN-

TØNSBERG-SANDEFJORD-LARVIK-LEVANGER-VERDAL-

STEINKJER-STJØRDAL-FØRDE-JØLSTER-NAUSTDAL-

FLORØ-BERGEN

Monterings priser:
Kjøkkenkran Kr.1.200,-
Servantkran Kr.1.200,-
Dusj/badekarkran Kr.1.000,-


Toalett Kr.2.500,-
Tema dusjkabinett Kr.4.000,-
Varmtvannsbereder benkbereder 120L:Kr.3.000,-
Varmtvannsbereder 200L: Kr.3.000,-
Kran kjøpt hos konkurrent:Kr.500,-
Levering av søppel : Kr.500,-

Ved bestilling på nettbutikken får du produktet fraktfritt levert hjem til deg.
Ring rørleggeren på mobil 90 94 50 16 eller ta kontakt på mail, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Materialer betales til lokal rørlegger via en kortterminal som rørleggeren har med seg. Kostnadene av delene brukt til montering vil kommei tillegg til monteringsprisen. OVV Montering tar forbehold om at det ligger til rette for monteringen. For eksempel at avstengningsventiler er tette og lett tilgjengelige, veiledning vedrørende dette vil røreleggeren gå igjennom på telefon før monteringen. Rørlegger kan utføre tilleggsarbeid etter avtale med kunden.

SAMME GARANTIER-​SAMME RESULTAT-​MYE BEDRE PRIS

Hvis du savner en vare i nettbutikken så send en mail, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi skaffer alt!

Til ovv montering butikk
OVVMONTERING2_500