aurostep_130Hvorfor Vaillant? Fordi vi utnytter solens stråler hele året.

Ideer for intelligent boligkomfort
Vaillant har vært med fra begynnelsen av den moderne varme- og oppvarmningsteknologi, og har satt sitt preg på utviklingen innenfor dette området, gjennom innovativ varme- og varmtvannsproduksjonsanlegg.
Solen er en unik kilde til energi. Den er ikke bare gratis og fornybar, men også mer miljøvennlig enn andre tilgjengelige energityper.

 

Solenergi er åpenbart en del av fremtiden: På åtte minutter leverer solenlike mye energi som menneskeheten forbruker på et helt år.Vaillant presenterer systemer som bruker solenergi for optimal oppvarmingav varmtvann og som støtte til varmeanlegget. Et Vaillant solsystem er en utmerket energibesparende løsning i kombinasjonmed en Vaillant gasskjel. Ønsker man en optimal besparelse, vil vianbefale en kombinasjon med en Vaillant varmepumpe eller pelletskjele.Intelligente systemerSom Europas ledende produsent innenfor varmeteknikk tilbyr Vaillantintelligente systemer, som enkelt kan kombineres med hverandre, og somtil enhver tid kan utvides fleksibelt med alle Vaillants øvrige produkter.Vaillants solvarmesystemer er ingen unntagelse: Kvalitet, flott design,gjennomtenkte montasjeløsninger og tilhørende høyt servicenivå.

Til butikk

Brosjyre

Hvis du ikke finner et produkt i vår nettbutikk så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan skaffe alle VVS produkter og reservedeler meget raskt og til bedre pris. Du får raskt svar fra oss med ett tilbud du neppe kan si nei til.


vaillant_500