inspirasjon-2010_130I vår nye Ditt bad brosjyre så kan du la deg inspirere av flotte miljøbilder og spennende produkter
De aller fleste av oss drømmer om et lekkert bad med bekvemme fasiliteter og forlokkende løsninger. Vi er nemlig forbi den tiden hvor vi tok til takke med respatex på veggene og kald linoleum på gulvet. Nå ønsker vi oss kvalitet over hele linjen, moderne, elegant eller klassiskdesign, og ikke minst smarte løsninger og utstrakt brukervennlighet.

 

 


Vi er mye mer bevisste i dag, og kan forestille oss hvilken nytelse som venter når drømmebadet er i boks. Heldigvis står minst like kvalitetsbevisste produsenter klare for å ivareta våre minste behov, og sortimentet utvides i takt med kundenes ønsker og økte kunnskap. Dette gjenspeiles i dagens moderne produkter, og åpner for utallige løsninger, varianter og uttrykk. Dempetbelysning, innfelt tv, de obligatoriske varmekablene i gulvet– og kanskje bak speilet mot dugg – delikate og trendy møbelserier, vakre fargepaletter og muligheter forpersonlige uttrykk er bare noen få av valgmulighetene. Kunnskapsrike og velrennomerte fagmenn hjelper oss med god planlegging og trygg handel, og gjør veien fra drøm til virkelighet vidunderlig kort. Et viktig krav tilet godt bad er at det fungerer. Hos din lokale fagmannkan du ikke bare hente inspirasjon og informasjon på veien mot drømmebadet. Her finnes også autoriserte og erfarne rørleggere som sørger for at drømmen oppnås og holder mål. Hva du velger er opp til deg. Hvordan ser du for deg ditt drømmebad? Trykk på linken og la deg inspirere!

Ditt bad brosjyre

Hvis du ikke finner et produkt i vår nettbutikk så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan skaffe alle VVS produkter og reservedeler meget raskt og til bedre pris. Du får raskt svar fra oss med ett tilbud du neppe kan si nei til.


inspirasjon-2010_500