intra_130OVV.NO har alltid oppdatert info, her er Intra brosjyren.

OVV.NO har en unik avtale med Intra etter  mange års samarbeid. Vi kan levere alle modeller fra den flotte Intra brosjyren.

Intra har lang tradisjon for produktutvikling og design. Tett samarbeid medanerkjente industridesignere har preget bedriften og lagt grunnlag for en rekke innovative produkter og utmerkelser for godt design gjennom årene. Klassiske modeller som Scanstyle og Eurora har satt standard for markedetog vår siste modell Frame er den nye generasjonen kjøkkenvasker – fra Intra.


IntraFrame
IntraFrame er en ny generasjonen kjøkkenvasker. Et litt mer dempet ogtidløst uttrykk. Mer fokus på det gjennomtenkte samspillet mellom form og funksjon fremfor et prangende ytre. IntraFrame er en tidsriktig og fremtidsrettet kjøkkenvask. Et uttrykk for en tid preget av fornuftig nøkternhet og en økende kvalitetsfølelse. Med Frame skriver vi et nytt kapittel i det lange og fruktbare samarbeidetmed Thorsen Design – signert Halvor Thorsen og Martin Krafft.

Se Intra Frame i butikken: 

Til butikk

Intra brosjyre

 

Hvis du ikke finner et produkt i vår nettbutikk så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan skaffe alle INTRA produkter og reservedeler meget raskt og til bedre pris. Du får raskt svar fra oss med ett tilbud du neppe kan si nei til.


intra_500