geberit_130Toaletten med fjernkontroll som ble kjent i "RIKINGEN" på VG tv.
Geberit AquaClean handler ikke om luksus, men om dine personlige krav til livskvalitet. Det er du som bestemmer hvor mye komfort, hvor mange funksjoner og hvor stor mobilitet du vil ha. Praktisk, lett å vedlikeholde og intelligent – det kjennetegner samtlige AquaClean-modeller fra Geberit.

Mye mer info i artikkel

 

Dette luksuriøse totalsystemet blir garantert badets midtpunkt:
Geberit AquaClean 8000 plus har en vakker design som står i perfekt stil til opplevelsen av uovertruffent velvære. Den klare vannstrålen sørger for et enestående rengjøringsresultat. Men det er ikke det eneste Geberit AquaClean 8000plus har å by på: Dusjstrålen som beveger seg jevnt frem  og tilbake, og den pulserende massasjefunksjonen øker opplevelsen av velvære. Varmluft og ladydusj hører også med. Og selvsagt styres det hele fra en fjernkontroll med mulighet for lagring av ulike brukerprofiler.

brosjyre

Til buikk

Hvis du ikke finner et produkt i vår nettbutikk så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan skaffe alle VVS produkter og reservedeler meget raskt og til bedre pris. Du får raskt svar fra oss med ett tilbud du neppe kan si nei til.


AquaClean_500