litwn-artikelNå på ovv.no

Coloric er mer iøynefallende enn blandebatterier flest. Det fås i fem ulike farger – velg det som matcher flisene, håndklærne eller siste mote. Coloric gjør sterkt inntrykk i baderommet, men etterlater seg et desto svakere avtrykk i miljøet. Batteriet er fremstilt i aluminium – et lettmetall som kan transporteres med relativt lavt drivstofforbruk – og er hundre prosent resirkulerbart.

 

 


Servantbatterier Coloric
Colorics farge er en hardanodisert aluminiumsfarge, noe som gjør overflaten like slitesterk som på et forkrommet blandebatteri. Coloric er utstyrt med vannspareteknikk. Servantbatteriet leveres med fleksible vanntilkoplinger for enklere montering.

Ettgreps dusjbatterier Coloric
Colorics farge er en hardanodisert aluminiumsfarge, noe som gjør overflaten like slitesterk som på et forkrommet blandebatteri. Det er mulig å justere varmtvannstemperaturen for økt skoldingsbeskyttelse.

Dusjsett Coloric
Dusjsett i hardanodisert aluminiumsfarge, med metallomspunnet slange. Dusjsettet kan kombineres med alle våre badekar- og dusjbatterier, men er først og fremst beregnet på å kombineres med Coloric dusj- eller badekarbatterier.

Gustavsberg Brosjyre

Hvis du ikke finner et produkt i vår vvs nettbutikk så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan skaffe alle VVS produkter og reservedeler meget raskt og til bedre pris. Du får raskt svar fra oss med ett tilbud du neppe kan si nei til.


stor-artikel