PAX-ARTIKEL-MINIFORM-FARGE-FUNKSJON

Eksklusiv svensk formViftene i PAX termic-serien preges av et nytenkende og innovativt design. Et eksklusivt formspråk og friske farger gir PAX termic et unikt utseende til et moderne hjemmemiljø.

 

En vifte, to utseender
Når du kjøper en PAX termic får du selvsagt en meget bra vifte, men du får også en mulighet til å selv bestemme farge og form. I grunnutførelse kan du velge mellom to ulike fargekombinasjoner, enten som klassisk hvit eller som grå, med mørkgrå veggramme og sølvgrå front. PAX termic leveres med både rund og firkantet front, bytte mellom fronter gjøres med etenkelt håndgrep. Rund i dag, firkantet i morgen!

Smarte styrefunksjoner
PAX termic er bergnet for fraluftskanaler i våtrom. Samtlige modeller er utstyrt med smarte automatiske styrefunksjoner med fuktautomatikk som en felles nevner. Kort sagt innebærer dette at viften er i drift når det behøves.

Enkel i bruk
Takket være den to-delte konstruksjonen er PAX termic veldig lett å håndtere både ved montering og rengjøring.

Pax Brosjyre

Til Butikk

Hvis du ikke finner et produkt i vår vvs nettbutikk så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan skaffe alle VVS produkter og reservedeler meget raskt og til bedre pris. Du får raskt svar fra oss med ett tilbud du neppe kan si nei til.


PAX-ARTIKEL-STOR