artikel-litenPuraVida er her

Opplevelsen av sensualitet på badet. Poesi i renhet og klarhet. Et sted hvor man møter vann og dets foryngende kraft. Og fargen av hvit i all dens skjønnhet og bekvemmelighet. Hvit er friskheten som følger oss hver dag og som føles utrolig ren. Hver morgen og hver kveld er sansning og vann brakt sammen i en harmonisk enhet. Ren, stille og vidunderlig levende. PuraVida.


Historie
Denne produktserien, en fusjon av to materialer, skaper poesi av hvitt og krom.
Uventet, presis, perfekt og foredlet. En aura av sensualitet er skapt, og etterlater et inntrykk som er lyst og flytende. Denne renheten bringer ny inspirasjon: Klare, vakre og positive tanker.

Designerne
Andreas Haug og Tom Schönherr, grunnleggerne av Phoenix Design, spesialiserer seg i utviklingen av unike produkter. I stedet for bare å fokusere på ett enkelt produkts suksess eller på skiftende trender, streber de etter en tidløs design og høy verdi for sine produkter. Designernes overlegne standarder og kreativitet har blitt anerkjent med tallrike designpriser.

Utforming av design
Andreas Haug og Tom Schönherr beskriver deres designfilosofi som en holdning: De grunnleggende verdiene er estetikk og etikk, økonomi og økologi, presisjon og ergonomi. Designerne er bare fornøyde med arbeidet sitt når et produkt overbeviser i sin hensikt, overskrider den skiftende tidsånden og fortryller med sine magiske kvaliteter.

Video "Making of Puravida"

 

Harmonien i hvert element i denne samlingen er åpenbar fra første øyekast. Den særegne PuraVida-utformingen er synlig i hver minste detalj. Uforstyrret, harmonisk, ren.



artikkel-stor