EXTREME_130NYTT PÅ OVV.NO

Høiax Titanium Extreme er designet og utviklet for å møte morgendagens krav til kvalitet og funksjonalitet. Ved å benytte det ypperste innen materialer og ved utvikling av nye produksjonsteknikker, har Høiax kommet frem til berederen som vil være ledende innen levetid, isolasjonsevne og driftsikkerhet i det neste ti-året.

Design by Bård Eiker

Les og se mer om Høiax Titanium Extreme i artikkel


Høiax Titanium Extreme dekker alle krav til en bereder for fremtiden med hensyn til korrosjonsmotstand mot klorider eller oppbygging av kalk, og berederen tåler et kloridinnhold på opptil 250 mg Cl/l uten å forringes av korrosjon. Ytterkappen er av rustfritt stål for å forhindre korrosjon der hvor berederen står i fuktige eller aggressive miljøer.
Høiax Titanium Extreme har et varmetap på mindre enn 70 Watt og sparer ca 15 % strøm i forhold til andre skumisolerte beredere, og er dermed markedets best isolerte bereder. Alle ventiler, rør, samt ledning, er skjulte og isolerte for å forhindre varmetap. Topp og bunn er også isolerte. I tillegg er toppen vridbar i 360° for enkel montering.

EKSTREM ISOLASJONSEVNE
Gjennom bruk av en tett og kompaktisolering av ventilen og bruk av høyverdiskumisolering sikrer dette oss en maksimalisolering mot varmetap.
EKSTREM LEVETID
Etterbehandling av innertanken øker levetidendramatisk, og berederen tåler kloridinnholdopp til 250 mg. klorider pr.liter vann uten å forringes av korrosjon.Våre 2” SMO-elementer sikrer også langlevetid på elementet.
EKSTREM GARANTI
Høiax gir 12 års garanti på trykktanken,som er markedets lengste garanti.
EKSTREMMOTSTANDSDYKTIGHET
mot kalk og klorider gjennom bruk avny produksjonsteknologi og bruk avSMO-element med lav overflatespenningsikrer dette mot oppbygging av kalk ogkorrosjon.
EKSTREM KVALITET
Alle råmaterialer og komponenter ervalgt ut etter nøye vurdering av kvalitetog livslengde, og driftssikkerhet for åskape varmtvannsberedere for fremtiden.

Hvis du savner en vare i nettbutikken så send en mail, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi skaffer alt!

Produkt brosjyre

Til butikk


EXTREME_500