styxx_130Nå på OVV.NO
Elektronisk kontrollpanel, fullkommen finish og futuristiske former.


– Med Mora Styxx sprenger vi grensen mellom det manuelle og det automatiserte. Takket være de vel gjennomarbeidede funksjonene kan du med denne blanderen kontrollere funksjoner som temperaturveksling, vanntrykk og stråle med  en hånd. Det er slike egenskaper som gjør Mora Styxx til noe ekstra både på det funksjonelle og det visuelle planet, sier Ove Sundqvist, produktsjef hos Mora Armatur.  

 

 


-Elektronisk blandebatteri med intrigert kontrollpanel
-Avtakbart munnstykke
-Samtlige funksjoner kan styres med en hånd, også med løst munnstykke
-Tostrålig munnstykke med konsentrert strålebilde og hånddusj
-Lysindikator for temperatur
-"Time out" funksjon stenger av etter 10 min. uten aktivitet
-Minnefunksjon som husker vannmengde og temperatur fra siste anvendelse
-Sikkerhetsfunksjon som hindrer start uten kaldtvannsinnblanding (skåldningsbeskyttelse)
-"Back-up" batterier sørger for funksjon ved strømbrudd
-Transformator for stikkontakt følger med
-Transformator skal ikke monteres i fuktig rom IP45 (IPX0)
-Maks vanntrykk 5 bar
-Svingbar sokkel 180°
-For hull i benk Ø32 - 35 mm
-Fleksible anslutningsrør i metallomspunnet Soft PEX®med 3/8" anslutningsmutter

Mora Armatur er med sin 80 år lange historie blitt kjent for høykvalitets armatur som kombinerer det tidløse med det moderne på en treffsikker måte. Virksomheten kjennetegnes av det siste innen så vel produksjon og teknikk som design og omsorg for miljøet. Med den siste nyheten Mora Styxx tar man produkttilbudet til ytterligere et nivå når man for første gang integrerer egenskaper som elektronisk kontrollpanel og LED-belysning i et av sine kjøkkenarmaturer. Dessuten har man lekt med designen på en modigere måte enn før.

– Mora Styxx inneholder de rene linjene som er så typiske for vår tid, samtidig som den har innslag av organiske og myke former. Det er et bevisst og tidsriktig designgrep som vi er svært stolte over å kunne presentere, fortsetter Ove Sundqvist.

Se hvordan den fungerer 

Til butikk

Hvis du ikke finner et produkt i vår nettbutikk så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan skaffe alt av VVS produkter og reservedeler meget raskt og til bedre pris. Du får raskt svar fra oss med ett tilbud du neppe kan si nei til.


styxx2_500