brosjyremora_130Mora Armatur Firmaet
På det lille stedet Östnor, like utenfor Mora, midt i en idyll som domineres av rødmalte hytter og vakre bjørketrær, ligger en av Nord-Europas største og mest moderne fabrikker for sanitærarmatur, Mora Armatur.

Gjennom en årrekke har Mora Armatur vært et velkjent og respektert navn blant fagfolk. Våre ansattes kompetanse, yrkesstolthet og følelse for kundenes krav og behov, har vært og er grunnen til vårt gode rykte. Våre produkter verdsettes av såvel fagfolk som konsumenter for sin design, funksjon og kvalitet. Det gjør at vårt firma viser en sterk livskraft og er i en kontinuerlig utvikling.

 

 
Teknikken har tatt kjempeskritt
Hvis du hadde besøkt oss her på Mora Armatur på midten av 1960-tallet hadde du møtt en meget arbeidsintensiv virksomhet, som hadde arbeidet i gamle spor gjennom flere tiår. Du hadde sikkert registrert lyset fra den flytende messingen, som ble fylt i støpeformene for hånd. Du ville også sett de lange rekkene av dyktige arbeidere, som satt ved smergelskivene og pusset blandehusene. I dag er dette bare minner og historie. Besøker du oss i dag blir du møtt av ulike typer roboter og automatmaskiner, og det i et omfang som ingen kunne ha drømt om for 20 år siden. Men maskinene klarer ikke alt. Fremdeles er det mennesket som styrer, overvåker og kontrollerer. Kvaliteten på produktene fra oss på Mora Armatur setter vi aldri på spill. Manuell kontroll og inspeksjon er elementer som vår ære og yrkesstolthet skulle forby oss å hoppe over.

Mora Armatur driver en målrettet produktutvikling
Produktutviklingen bidrar i meget stor grad til vår suksess. Vi tar alltid utgangspunkt i våre kunders behov og ønskemål, både hva gjelder teknikk og økonomi. Gjennom en nær kontakt med markedet får vi stadig synspunkter og impulser, som blir tatt hånd om av vår utviklingsavdeling og vektlegges sammen med våre egne erfaringer. I utviklingsarbeidet deltar et stort antall mennesker, som hver og en behersker en begrenset del av den kompliserte prosessen som det innebærer å forandre et allerede veletablert produkt, eller å utvikle et helt nytt.Datateknikken representerer i dag et ypperlig hjelpemiddel, men det er menneskenes erfaring og kreative evne som styrer utviklingen. Før nye produkter sendes ut på markedet må de gjennomgå omfattende tester i såvel laboratorier som i mer praktisk bruk.

Mora Armatur brosjyre 2010

Hvis du ikke finner et produkt i vår nettbutikk så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan skaffe alle Mora Armatur produkter og reservedeler meget raskt og til bedre pris. Du får raskt svar fra oss med ett tilbud du neppe kan si nei til.


brosjyremora_500