bild_porsgrund_SHR75_130Porsgrund Showerama 7-5 på tilbud!

Nå finnes hele Porsgrund Showerama 7-5 produktene med tilbehør på ovv.no. Her kan du se Anna Øren presentere Showerama 7-5 produktene og alle detaljer i en interaktiv presentation.

 

 


En dusj fra Porsgrund Bad er et møbel og en investering som skal være til nytte og glede i mange år. Den skal holde seg like funksjonell og flott i lang tid. Den skal være lett å holde ren, ha lang levetid og den skal være stødig og sikker. Ettersom dusjen også utgjør en vesentlig del av baderomsmiljøet, må den også ha et design du liker.

Porsgrund Showerama 7-5 produktene leveres på 1-2 dager helt fraktfritt og uten ekspedisjonsgebyr. Produktene finner du i kategorien "Dusjkabinetter"

Se presentationen:

Showerama 7-5

Se historien om Porsgrund gutten på bilden:

Porsgrund gutten

Hvis du ikke finner et produkt i vår nettbutikk så send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan skaffe alle Porsgrund produkter og reservedeler meget raskt og til bedre pris. Du får raskt svar fra oss med ett tilbud du neppe kan si nei til.


bild_porsgrund_SHR75_500